Vol-au-vent
Waterzooi
Kalkoengyros met groenten
Hongaarse goulasch
Stroganoff stoofvlees
Bereid stoofvlees op Oud Vlaamse wijze
Bereid stoofvlees
Kipstoofpotje abdijsaus
Stoofvleessaus met abdijbier
Oosterse brochetten met gevogeltevlees
Gekruide Cajunboter
Gemarineerde Varkens Cote à l'os
Gemarineerde kippenvleugeltjes
Gevulde paprika's
Diablo Préparé
Tonijn met abrikozen
Gravlax Zweedse kruidenmengeling
Braisades Curry
Thaise Curry met cocos
Braisades Red Chilli
Kalkoengyros met groenten
Braisades Green
Thaise Curry met cocos
Bieslookvinaigrette salades
Hamsalade
kaassalade
Salade Napoli
Vissalade Greque
Paella
Surf & Turf brochette
Zuiders Kippannetje
Huis gerookte zalm
Saumon fumé maison
Culinaire brochettes
Cupcake van zalm
Frikadellenkoek culinair
Kiptournedos
Spiesje van gevogelte gevuld met gegrilde courgette
Zalmcrepinette
Avocado kipsatè
Oosterse rijstsalade
Zomerse tonijn
Coq au vin
Hertenstoofpotje
Stoofvlees
Kipgyros met yochurt
Scampi Wisky-room
Groentenfondue op Griekse Wijze
Panda Rijst
Abrikozensaus
Honing Balsamicosausje
Sjalotten - tijmsausje
Stoofpot Lamsvlees
Filet van Baars in Korst, Saffraansaus
Kerrie Saffraansaus
Kipfilet in Korst - Saffraansaus
Mossel Saffraanhapjes
Risotto met Safraan
Saffraan Botersaus
Saffraansaus
Asperge Safraanroomsaus
Groene Aspergeroomsaus
Waterzooi van Asperges
Gehaktballetjes met seldersaus
Blanquette
Fricassee
Abrikozensaus
Bigarade Saus
Bordelaise Saus
Demi-Glace - klassieke afleidingen
Demi-Glace Minute Basissaus
Goulash
Grootmoederssaus
Kriekensaus
Limoensaus met Perziken en mango
Lyonaise - saus
Mosterdroomsaus
Neutrale Roomsaus
Portosaus - Saltimbocca van reebok
Romige Frambozen - Honing saus
Sinaasappelsaus
Varkensstoverij
Casimir saus
Thaise Kerriesaus - Exotische Casimir Saus
Gorgonzolasaus met Groene Peper
Groene Peperroomsaus met Bessen
Groene Pepersaus
Archiducsaus
Bospaddestoelensaus
Salsa Funghi Basilio
Gepeperde Boschampignonssaus
Puree met boschampignons
Ardense Jagersaus
Frisse en Pittige Jagersaus van de Chef
Griekse Jagersaus
Salsa Alla Cacciatora
Abrikozensaus
Bospaddestoelensaus
Cive(t)ladesaus voor Wild
Civetsaus - Basis Stoverijen en Poivrade
Cub-O-Civet voor Wild
Gin Tonic Wildsausje
Hinderagout
Konijnfricassee Steph
Kriekensaus Max
Moeke's Stoofpotje
Ragout van Wild
Sauce Lapin
Uiensaus met Kriek
Vlaams Stoofvlees
Wild(room)sausje Special met kerstlikeur
Wildroomsausje met Vier Pepers
Wildsaus Grand Veneur
Wildsaus Poivrade
Zoete Kriekensaus
Zwarte Woud saus
Appelroomsaus met calvados
Cognac roomsaus met champignons
Cub-O-Crèmesaus
Elsantasaus
Luikse Grand - Veneur saus
Perigordsaus
Portosaus - Saltimbocca van reebok
Saus Valaisanne
Wilde bessensaus
Wildroomsaus met Blauwe Bosbessen
Wildroomsaus met Speculoos
Currysaus
Exotische Kerriesaus
Koninginnehapje - Videevulling
Muskaatdruivensaus
Pasteitje Groot-Hertog
Pasteitje Supreme Delux
Roze Pepersaus
Suprème Hapjes met 3 Pepers
Bearnaise saus
Choronsaus
Foyotsaus
Hollandaise
Honing - Graanmosterdsaus
Maltaisesaus
Kaashapje Duo Di Quatro
Salsa Quatro Formaggi & Funghi Porcini
Bolognaisesaus
Bolonaisesaus Subito
Chinese marinade
Gelakte Scampi
Kalkoenroulade met tomatensaus op z'n Portugees
Maderasaus
Osso buco Campagnola
Pizzasaus - Koude lijn
Provencaalse Saus
Tomatencoulis met boter
Tomatencoulis met cocos
Tomatencoulis op z'n Italiaans
Tomatenhapjes Florentine
Tomatenmousse
Tomatensaus (balletjes)
Tomatensaus Tex - Mex
Zachte Duivelssaus
Zuiderse tomatenvinaigrette
Béchamelsaus
Garnalenkroketten
Kaaskroketten
French Dressing Chef
Kalfstournedos met Honing Mosterdsausje
Witte Wijnsaus op Oostendse Wijze
Amoricaine Saus
Armoricaine Saus Rocco
Armoricaine do Brasil
Schaaldierenroomsaus
Garnalenkroketten
Garnalenmousse
Kreeftensaus a l'Armoricaine
Beenhammousse
Heilbotmousse
Wild Gelei met Specerijen
Pastasalade met Kaas en Ham
Agrum Vier Pepersaus
Stroganov Pepersaus
Wildroomsausje met Vier Pepers
Broodje met Gehakt
Gevulde Saucijzenbroodjes
Kip met Rijst en Groenten
Tonijnsaus
Wrap met Gehakt
Wrap met Gesneden Kip
Zalm in Saus
Zeevruchtenpannetje

© Hendrickx n.v. • Stadsbeemd 1420A • 3545 Halen • 013 33 53 33 • info @ hendrickx-evlier.be • BTW 0456 757 459